FOTO - PIXELS ACTIE 2011

Onze stichting is op dit moment bezig volop bezig met fondsenwerving. Stichting MercyMe-Project wil door middel van een ludieke wijze (lees: foto-actie) geld inzamelen. Deze actie wordt in samenwerking met en onder de leiding van Present Promotions (Friesland) uitgevoerd. Wij willen iedereen enthousiasmeren om aan deze bijzondere actie mee te doen. Of je nou een Particulier bent of een bekende Nederlander bent (BN’er), Zelfstandige bent of als een groot onderneming een bedrijf voert, willen wij jou van harte uitnodigen om aan deze foto-actie mee te doen en op deze manier jouw steun te geven aan het MercyMe-Project! Jouw participatie zal het leven van veel straatkinderen in Sierra Leone veranderen en hun een beter toekomstperspectief bieden. Alvast bedankt voor jouw deelname en wij zullen je in de foto-pixel terugzien!  

WAT HOUDT DE FOTOACTIE IN?
Het streven van Stichting MercyMe-Project is om met deze ludieke foto-actie zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de bouw van het weeshuis in Yonibana - Sierra Leone.

HOE WORDT DE ACTIE UITGEVOERD?
Het idee is om zoveel mogelijke mensen te fotograferen voor een bepaald bedrag. Concreet betekent dit dat bedrijven een contributie geven van € 10,- ter projecteren van hun bedrijfslogo op onze website en particulieren een bijdrage van € 5,- geven per foto.

Alle bedrijfslogo’s en individuele foto’s worden op onze website weergegeven (voorzien van de naam van het bedrijf of persoon) in de vorm van pixels. Hoe meer mensen er met deze foto-actie meedoen, hoe kleiner de foto’s en /of bedrijfslogo’s worden weergegeven. Door met de muisknop te scrollen, kunnen de foto’s en / of bedrijfslogo’s worden vergroot.

Indien jij of jouw bedrijf belangstelling heeft voor deze foto-actie, kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer
06-34203691 begin_of_the_skype_highlighting            06-34203691      end_of_the_skype_highlighting of e-mail [email protected]. Wij zullen dan zo snel mogelijk langs komen om de foto’s te maken.

Laat jouw hart spreken en doe NU mee!