DONATIE
HOE KUNT U ONS HELPEN?

Bent u iemand die een verschil wil maken in het leven van anderen of die wil helpen om verandering te brengen in het leven van iemand in nood? U kunt het leven van een kind veranderen door met ons in ze te gaan als partner of door een gulle gift te doneren. Wij zijn op zoek naar de steun van mensen die zich geroepen voelen om het leven van anderen op een positieve manier te beïnvloeden. U kunt ons steunen door een financiële bijdrage te leveren, maar ook uw materiële steun is van harte welkom. Verder kunt u ons ook steunen door vrijwillergerswerk te verrichten voor onze stichting en door onze visie en doelstellingen te promoten aan derden en met gebeden. Voor meer informatie en inlichtingen hieromtrent, neem contact met ons op het bovenstaande adres. Wij zijn u graag van dienst.


I. FINANCIELE STEUN
Door uw financiële steun te leveren aan MercyMe, helpt u ons om ons doel te realiseren een kind een beter toekomst te geven. Elke euro die u doneert helpt ons een stap dichterbij ons doel te komen

A. DONATIE

1. Een eenmalige Donatie
Bij eenmalige donaties kunt u ieder gewenst bedrag doneren aan de stichting MercyMe Project. Indien u voorkeur hiernaar gaat, klik aub op onderstaande Online Doneren

2. Maandelijkse of jaarlijkse donaties

 

Bij een maandelijkse of jaarlijkse donatie kunt u een bedrag naar eigen keuze maandelijks of jaarlijks doneren aan de stichting MercyMe-Project. Indien u voorkeur hiernaar gaat, klik dan hier om een donatieovereenkomst & een machtigingskaart.

 B. SPONSOR PROGRAMMA /ADOPTIE KIND
Een kind sponsoren is een unieke ervaring. Niet alleen het kind maar de gehele gemeenschap kan hiervan de vruchten plukken. Het geeft enorm veel voldoening als je iets kunt betekenen in het leven van een kind in nood. Een van de belangrijkste aspecten van het sponsoren van een kind is dat het een relatie is die gekoesterd wordt. Het is geweldig om te weten dat je het leven van een kind op een positieve manier kunt veranderen en hem een beter toekomst kan bieden. Stichting MercyMe biedt daarom ook de mogelijkheid om een specifiek kind te sponsoren (adoptie kind). U kunt hierbij de ontwikkeling van uw sponsorkind (adoptiekind) nauwkeurig op de voet volgen door middel van het schrijven van brieven aan uw sponsorkind en vice versa. Graag zien wij uw donatie tegemoet in de vorm van het sponsoren van een specifiek kind. U kunt al vanaf 30 euro per maand een specifiek kind sponsoren. Voor uw financiële bijdrage aan stichting MercyMe Project door middel van het adopteren van een specifiek kind, klik aub hier om de adoptieovereenkomst & de machtigingskaart te downloaden. Uw hulp/financiële bijdrage zal het leven van een kind voorgoed veranderen!!!